Σχετικά με την Εταιρία

Αφοι Μελετίου

Η εταιρεία μας , με έδρα την Ρόδο, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς που δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης  ειδών για την τουριστική αγορά και την αγορά  ειδών δώρου , με έμφαση στα χειροποίητα είδη.

Με συγκεντρωμένη εμπειρία στον χώρο που  αριθμεί πάνω από 50 χρόνια ανοδικής πορείας  έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας , όχι μόνο λόγω της συνεχούς προσπάθειας για προμήθεια ποιοτικών ειδών, αλλά και λόγω της φιλοσοφίας μας ότι ο πελάτης είναι πρωτίστως συνεργάτης και φίλος και οτι η ανάπτυξη μας περνά μέσα απο την ανάπτυξη των συνεργατών μας.

Συμμετέχουμε ανελλιπώς από το 1989 στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του Ιανουαρίου στην Αθήνα και έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στους νησιωτικούς τουριστικούς προορισμούς.

Ο στόχος της δημιουργίας του  ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι  να σας φέρει όσο το δυνατό πιο κοντά, δίνοντας σας την ευκαιρία  να ενημερώνεστε τόσο για τα νέα είδη όσο και για τις διάφορες προσφορές μας.  Ευελπιστούμε ότι κάθε επίσκεψη σας θα σας δώσει την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα ειδών που θα μπορούσαν να δώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο κατάστημα σας.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια και σας βεβαιώνουμε ότι αναγνωρίζουμε την συμβολή σας στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας.